y.dengaev » 24.07.2015, 21:23
А тепер откровенія, вроді трохи відпустило, сидів думав, сидів аналізірував і т.д.
Сидиш себе виниш, гризеш, якби чуть помаліше, обішлося б чи ні, встиг би затормозити, довернути, можливо менші пошкодження, якби не надіявся, що він стане, висунувся, побачив, став і пропустить, як це буває в 99%, а йшов прямо з екстенним тормозінням та й можна було з роботи на 2 хв пізніше виїхати в кінці кінців і тд, таке ............ відчуття... а з другої сторони, якби він притормозив чи хоча б, що небуть зробив, у мене б було б місце для маньовру, а то перекрив полосу (навіть більше, після відкриття глобала, там майже 3-ю доточили, виходить перекив півтори) і взагалі нічого не зробив.
Всі гаразд збоку подивитись відео і розказати, шо тре зробити: тре бить, тре тормозить, тре помаліше їхати, тре хз шо тре, але не так як ти, куча є ньансів і інстинкт самозбереження.
Пока ці всі ............, евакуатори, менти, адвокати, то воно ще так, в бігах, заклопотаний, а це вже сидиш і тупо обідно, аж сльози котяться, а саме обідно, ладно сам все, не справився, вдарився, а то тут не все від тебе залежало, а може, а вдруг, дибіл був і він нічого взагалі не зробив. Вроді виходить і сам мудак, але на скільки, зрозуміть не можеш, а може б помогло, а може б ні, і воно сука гризе, гризе, але ж і дибіла згадуєш, щоб інші учасники по правилах їхали, то нічого б не було, виходить все неоднозначно, короче стан гівно.
А потім думаєш, а не дай бог з малим (братом-пасажиром) шось би, це ж на все життя, а ще якби в лоб і з дітьми з бусіка, просто немає слів.
Надіюсь на страхову (обідно 3к баксів пропаде на рівному місці), але тут таке діло, шо знайомі пробували дзвонити спитати, шо там по справі, то спочатку сказали, що з моїх слів записали, що я хотів проскочити перехрестя, не справився з керуваннями, здійснив наїзд на дерево, потім вже не знайомі, але знаючі мене люди, сказали, шо я їхав на зелений мигаючий, ніхто мені не мішав, і сам у всьому винний, а другої машини і не було.
Чесно, я вроді і не сама погана людина, але обідно до такого стану, що це ппц, йому даже протокол за аварійну ситуацію не склали, якшо суд вам шось напише, ми подумаєм чи писати протокол...