Пропоную допомогу в активації КК за 50 $, тим хто хоче КК, але немає діагностичного кабелю, а неадекватний ОД не може або не хоче його встановити, або активувати, або просить космічну суму:
- 30 $ за ручку;
- 20 $ за активацію.
Ручку КК можна доустановити для авто з двигуном 1,2 і думаю, що можна активувати його в ОД, якщо адекватний, якщо ж ні, то, можна провести активацію методом як для двигунів 1,6.

"Комплект для установки круиз-контроля предназначен и продается для 208 (A9), C3 (A51) и 301 (M3)/ CElysée (M4), так же как, начиная с номера OPR O 11620 для: 206+ (T3E), 207 (A7), 308 (T7), Expert3/Jumpy3 (G9). Таблица предназначений "двигатель/обозначение" открывается щелчком по пиктограмме (таблица применимости)"

Для авто з двигунами 1,6 аналогічна активація, як для двигуна 1,2 не можлива, тобто ОД дасть відповідь що це не можливо, заборонено, але все ж таки КК можна доустановити та активувати.
Активацію можна проводити не маючи ручки, тобто, я активую, ставлю свою ручку, перевіряєм як працює, я свою ручку знімаю, але круіз лишається активним і потім вже за наявності ручки ви її ставите і насолоджуєтесь круізом.
Якщо декілька чоловік хоче встановити та активувати КК, але знаходиться в іншому місті України, при умові компенсації палива на дорогу, можна розглянути мій приїз у ваше місто.