Список форумов › ТЕХНИЧЕСКИЙ РАЗДЕЛ › Двигатель, Топливная система Citroen C-Elysee
це у випадку, коли відїхать від запраки і відразу стати, і то справа буде з АЗС, а коли якась проблема з паливною не відразу після заправки, не знаю на скільки гарантійщику підійть доказами чеки, і на чеку не вказано що це ваш чек і ваше авто було заправлене, можливо це чек друга чи взагалі проїжого.Sefinroff писал(а):Только чеки и спасти могут
y.dengaev писал(а):це у випадку, коли відїхать від запраки і відразу стати, і то справа буде з АЗС, а коли якась проблема з паливною не відразу після заправки, не знаю на скільки гарантійщику підійть доказами чеки, і на чеку не вказано що це ваш чек і ваше авто було заправлене, можливо це чек друга чи взагалі проїжого.Sefinroff писал(а):Только чеки и спасти могут
В мене така історія вже при мінус 2 спостерігається. І мені це не дуже подобається.y.dengaev писал(а):в нас 2 дні біля -10 тримається, в мене залитий БРСМ євро.
зранку завожусь, і якось не так як завжди бурк і завелась і рівно працює, а бурк і після заводки біля 5 секунд, якось не рівно працює двигун і вроді як чуть плавають оберти, після 5 секунд все вирівнюється і працює як завжди
Добавлено спустя 3 минуты 47 секунд:
це перша заводка з ночі так, при заводці протягом дня, такого не наблюдається
БРСМ-НАФТА сеть заправок ПРавильных пацанов - министра екологии Ставицкого: http://poslezavtra.com.ua/ministr-ekologii-ili-korol-benzokolonki/,Karbon писал(а):а вот БРСМ чей?
y.dengaev писал(а):2 поділки БРСМ, 6 поділок долито ОККО Пульс, при першій заводці з ночі перших пару секунд працює не стабільно
toha1986 писал(а):дизель могут и в пластик налить!
y.dengaev писал(а):я в порівнянні з іншими такими ж дізелями, в Тохи, наприклад, більший мороз і стабільно працює.
а в тебе як?
y.dengaev писал(а):Karbon, я вчора перемішував після заправки
Sefinroff писал(а):Я правда на всякий случай перед заводом пару раз прогреваю свечи накала, а не один раз.
странно,а чем обосновали?Karbon писал(а):У нас не захотели наливать
а как свечу прогревать? включать и выключать зажигание,чтоб она загоралась на панели?Sefinroff писал(а):Я правда на всякий случай перед заводом пару раз прогреваю свечи накала, а не один раз.
toha1986 писал(а):странно,а чем обосновали?
toha1986 писал(а):а как свечу прогревать?
вчера заходил туда,не было инфы.Karbon писал(а):З.Ы: А что там твой парень? Тестить будет?
Вернуться в Двигатель, Топливная система Citroen C-Elysee
Сейчас этот форум просматривают: Александр Кузьмин и 7 гостей
|