y.dengaev » 12.12.2013, 23:31
Всім привіт, останнім часом отримав багато подяк в свою сторону, хотів би запропонувати, таку штуку.
Пропоную бажаючим, активним форумчанам скинутись і купить діагностичний кабель, який би став клубним, адже багато народу хотіло б активувати і круіз, і задні динаміки і діагностику зробити, і в майбутньому ще шось, але зважаючи всі за і проти, не кожен може купити собі кабель чи отримати послуги від ОД.
- якщо говорити про ОД, в більшості випадків можна витратити кучу нервів і отримати криворуку допомогу, а можна і нічого не отримати, при цьому витратити кучу грошей, за неадекватні послуги;
- якщо говорити про власні можливості, то не в кожного вони є і не кожний має навики, без обід.
Кабель може кочувати між містами України. В кожному місті можна вибрати куратора, який буде проводити роботи з кабелем або по ситуації передавати форумчанинам. Той хто не скидався на кабель, але хоче ним скористатись, може внести визначений внесок і отримати кабель чи послуги, можливо, в залежності від внеску. При цьому адміністрація форуму може вибирати чи можна передавати Вам кабель чи ні по різним факторам, наприклад, в залежності від Вашої поведінки на форумі.
Краще замовити кабель з Китаю, але так, як на носі Новий Рік, прийдеться довго читати, але і купувати в Україні буде набагато дорожче.
По встановленню відповідного ПО, активації опцій спробую всіляко допомогти: надати консультації по телефону, по скайпу, при наявності інтернету, можу, навіть, віддалено керувати комп'ютером.
Для того, щоб не чекати довгу доставку з Китаю, можу пожертвувати своїм кабелем, але не думайте, що це така тема по феншую продати кабель, кабель я буду мати в любому.
список тех,кто вошел в долю:
saliy4ik
Михаил87
Evgen
AK-47
seriy
АлексейФ
Дед
Денис
IvanOff
vovka_ogo
toha1986