Вариант активации круиз контроля на Citroen C-Elysee (Peugeot 301)

Список форумов ТЕХНИЧЕСКИЙ РАЗДЕЛ Салон, звук, автоэлектроника, системы безопасности Citroen C-Elysee

Модератор: Модераторы

Непрочитанное сообщение Дед » 28.10.2013, 11:30

В Харькове у ОД сказали, что не ставили, пока не знают как, но готовы проэкспериментировать на моем авто.
Я готов предостаить своё авто на такой эксперимент!
Дед
Член клуба
Член клуба
Репутация: 317
Сообщения: 2778
Зарегистрирован: 12.04.2013
Город: Харьков
Ваш автомобиль: C-Elysee 1,6 МТ Exclusive
Клубная карта №: 000009

Sponsor

Sponsor
 

Непрочитанное сообщение Riksson » 28.10.2013, 14:26

y.dengaev, А як справи з іншими авто?
на Берлінго 2006 2,0HDI можливо замутити?
Riksson M
Репутация: 16
Сообщения: 278
Зарегистрирован: 23.05.2013
Город: Житомир
Ваш автомобиль: C-Elysee 1.2 VTi

Непрочитанное сообщение y.dengaev » 28.10.2013, 14:30

ну це вже потрібно дивтись по ситуаціїї, там можливо прийдеться ставить кінцевіки на педалі, щоб круіз працював, не памятаю з якого року вже все, але можна спробувати підключитись і подивитись.
y.dengaev
Золотые руки
Золотые руки
Аватара
Репутация: 436
Сообщения: 1621
Зарегистрирован: 10.07.2013
Город: Житомир
Ваш автомобиль: С-Elysee 1,6 HDI Tendance
Клубная карта №: 000007

Непрочитанное сообщение y.dengaev » 28.10.2013, 20:39

На двигуні 1,2 КК поїхав, лімітер поки не запрацював.
y.dengaev
Золотые руки
Золотые руки
Аватара
Репутация: 436
Сообщения: 1621
Зарегистрирован: 10.07.2013
Город: Житомир
Ваш автомобиль: С-Elysee 1,6 HDI Tendance
Клубная карта №: 000007

Непрочитанное сообщение Шурик76 » 26.03.2014, 17:25

Riksson писал(а):y.dengaev, А як справи з іншими авто?
на Берлінго 2006 2,0HDI можливо замутити?
Думаю можна.Собі замовляв джойстик в поляндії,сам ставив та активовував,шнурок маю.

Дякую автору теми,допоміг.
Шурик76 M
Возраст: 44
Репутация: 0
Сообщения: 10
Зарегистрирован: 26.03.2014
Город: Нетишин Украина
Ваш автомобиль: Peugeot Expert 2.0 HDI 2011р.

Непрочитанное сообщение Шурик76 » 30.03.2014, 19:59

Активував не до кінця,не працює.В моїй програмі нема калькулятор двигуна.
Шурик76 M
Возраст: 44
Репутация: 0
Сообщения: 10
Зарегистрирован: 26.03.2014
Город: Нетишин Украина
Ваш автомобиль: Peugeot Expert 2.0 HDI 2011р.

Непрочитанное сообщение y.dengaev » 30.03.2014, 21:45

Шурик76, а чим ви активували?
y.dengaev
Золотые руки
Золотые руки
Аватара
Репутация: 436
Сообщения: 1621
Зарегистрирован: 10.07.2013
Город: Житомир
Ваш автомобиль: С-Elysee 1,6 HDI Tendance
Клубная карта №: 000007

Непрочитанное сообщение Шурик76 » 31.03.2014, 09:17

Лексія+діагбох
Шурик76 M
Возраст: 44
Репутация: 0
Сообщения: 10
Зарегистрирован: 26.03.2014
Город: Нетишин Украина
Ваш автомобиль: Peugeot Expert 2.0 HDI 2011р.

Непрочитанное сообщение y.dengaev » 31.03.2014, 09:26

поставте, версію 7,02, по тій ссилці що я давав, без встановлення оновлень, перевірено не однією інсталяцією на різних компах, все працює
y.dengaev
Золотые руки
Золотые руки
Аватара
Репутация: 436
Сообщения: 1621
Зарегистрирован: 10.07.2013
Город: Житомир
Ваш автомобиль: С-Elysee 1,6 HDI Tendance
Клубная карта №: 000007

Непрочитанное сообщение Шурик76 » 31.03.2014, 09:32

В BSI "Наличие и тип системы круиз контроля/ограничителя скорости автомобиля" активувалось,там поставив круіз та огранічітель.Може попробувати поставити тільки круіз?Але думаю причина не в цьому.Просто може воно десь інакше находиться,та функція,може не калькулятор двиг. а якось інакше? Так як в мене прошивка 7.34 кажись. Ще варіант може попробувати пежо планет,хто підкаже де там шукати?
Шурик76 M
Возраст: 44
Репутация: 0
Сообщения: 10
Зарегистрирован: 26.03.2014
Город: Нетишин Украина
Ваш автомобиль: Peugeot Expert 2.0 HDI 2011р.

Непрочитанное сообщение y.dengaev » 31.03.2014, 09:51

хочете щоб працював круіз, то поставте старішу версію і робліть все по інструкції і буде вам щастя, якщо уважно прочитати інстукцію, то там все сказано, чому саме так.
y.dengaev
Золотые руки
Золотые руки
Аватара
Репутация: 436
Сообщения: 1621
Зарегистрирован: 10.07.2013
Город: Житомир
Ваш автомобиль: С-Elysee 1,6 HDI Tendance
Клубная карта №: 000007

Sponsor

Sponsor
 

Непрочитанное сообщение IvanOff » 31.03.2014, 10:20

При разговоре с сервисом как-то прозвучало, что "кто-то же додумался его (в смысле круиз) в опции магнитолы засунуть". Возможно я ошибаюсь, слышал звон, но не все понял, но у кого есть возможность посмотрите, чем черт не шутит...
Изображение

Все говорят, что мы вместе,
Все говорят, но не многие знают в каком.
IvanOff M
Член клуба
Член клуба
Аватара
Возраст: 44
Откуда: Харьков
Репутация: 297
Сообщения: 1560
Зарегистрирован: 09.04.2013
Город: Харьков
Ваш автомобиль: C-Elysee 1.2 Tend Blue Teles
Клубная карта №: 000019

Непрочитанное сообщение Шурик76 » 31.03.2014, 10:42

y.dengaev писал(а):хочете щоб працював круіз, то поставте старішу версію і робліть все по інструкції і буде вам щастя, якщо уважно прочитати інстукцію, то там все сказано, чому саме так.
А якось можна вернутись до старішої версії,чи потрібно все ставити заново?
Шурик76 M
Возраст: 44
Репутация: 0
Сообщения: 10
Зарегистрирован: 26.03.2014
Город: Нетишин Украина
Ваш автомобиль: Peugeot Expert 2.0 HDI 2011р.

Непрочитанное сообщение y.dengaev » 31.03.2014, 10:50

Шурик76, краще знести всі оновлення, знести діагбокс, через деінсталятори, і поновому поставить діагбокс і не ставити оновлення, потім активувати круіз і якщо 6 проводків на педалі газу, то і лімітер, а вже потім можна ставити оновлення і гратися, тому що на нових версіях, то ховають потрібні пункти меню, то знову показують, але не дають з ними працювати поки не введеш логін і пароль рівня ОД
y.dengaev
Золотые руки
Золотые руки
Аватара
Репутация: 436
Сообщения: 1621
Зарегистрирован: 10.07.2013
Город: Житомир
Ваш автомобиль: С-Elysee 1,6 HDI Tendance
Клубная карта №: 000007

Непрочитанное сообщение Шурик76 » 31.03.2014, 10:54

Зрозуміло,дякую.Буду пробувати.

Добавлено спустя 4 часа 28 минут 17 секунд:
Поміняв на 7.02 так там пише "вприск/зажиганіє",а не калькулятор двигуна.

Добавлено спустя 3 минуты 11 секунд:
Може обновити до 7.07
Шурик76 M
Возраст: 44
Репутация: 0
Сообщения: 10
Зарегистрирован: 26.03.2014
Город: Нетишин Украина
Ваш автомобиль: Peugeot Expert 2.0 HDI 2011р.

Непрочитанное сообщение y.dengaev » 31.03.2014, 15:43

можна по пунктах, куди заходили, яку локаль вибирали, запускали через лексію чи діагбокс, далі йшли, що пише а краще скриншоти?

Добавлено спустя 3 минуты 47 секунд:
а блін, тільки подивився, яка у вас машина вказана в профілі, соррі, так може бути, в інших моделях може бути по різному, може бути вказано не калькулятор двигуна, а "вприск/зажиганіє", це вже краще дивтись по окремій моделі

Добавлено спустя 2 минуты 57 секунд:
на інших моделях принцип буде схожим, потрібно в БСИ блоці виставити круіз, і блоці двигуна також виставити регулювання швидкості, але назви і розміщення пунктів вже будуть різними, якщо йти через лексію, там ще й інший інтерфейс буде
y.dengaev
Золотые руки
Золотые руки
Аватара
Репутация: 436
Сообщения: 1621
Зарегистрирован: 10.07.2013
Город: Житомир
Ваш автомобиль: С-Elysee 1,6 HDI Tendance
Клубная карта №: 000007

Непрочитанное сообщение Шурик76 » 31.03.2014, 16:01

y.dengaev писал(а):можна по пунктах, куди заходили, яку локаль вибирали, запускали через лексію чи діагбокс, далі йшли, що пише а краще скриншоти?

Добавлено спустя 3 минуты 47 секунд:
а блін, тільки подивився, яка у вас машина вказана в профілі, соррі, так може бути, в інших моделях може бути по різному, може бути вказано не калькулятор двигуна, а "вприск/зажиганіє", це вже краще дивтись по окремій моделі
Ок.Може сьогодні попробую підключитись до машини.Я беру діагбох,а ви лексію мабуть.Попробую також лексією в сітроєн джампі,можливо в цьому і різниця,в сітроєнах одне пише,а діаг в пежо - інше.

Добавлено спустя 2 минуты 11 секунд:
В БСИ прописалось,а в кальк.двиг.-не можу найти щоб прописати.
Шурик76 M
Возраст: 44
Репутация: 0
Сообщения: 10
Зарегистрирован: 26.03.2014
Город: Нетишин Украина
Ваш автомобиль: Peugeot Expert 2.0 HDI 2011р.

Непрочитанное сообщение Шурик76 » 01.04.2014, 12:43

Підключав до машини,ця функція находиться в "вприск/зажигание",таке було і в версії 7.34,тіль ки там пише"присуствует/отсуствует.Поставив "присуствует" і там де датчик зчеплення.Але коли поставили "присуствует" і зберегли,то видало; "Для сохранения настройки параметра должен быть выполнен переход системы в дежурный режим".Що це значить?Те ж саме і (я так зрозумів що це круіз та ліміт) огранічітєль скорости і кантроль скорості.
Шурик76 M
Возраст: 44
Репутация: 0
Сообщения: 10
Зарегистрирован: 26.03.2014
Город: Нетишин Украина
Ваш автомобиль: Peugeot Expert 2.0 HDI 2011р.

Непрочитанное сообщение y.dengaev » 02.04.2014, 22:40

"Для сохранения настройки параметра должен быть выполнен переход системы в дежурный режим"

в нас видається повідомлення, що двигун повинен бути заглушеним, потім увімкнуть запалення на 30 сек, тому не бачачи в очі сказати не можу, над сітроеном знущаюся впеше, але зрозумів, що від версій програм, моделей авто, багато чого відрізняється, поробліть скриншоти, якщо можна цікаві момнети на англійській локалі, може щось стане зрозуміліше.
y.dengaev
Золотые руки
Золотые руки
Аватара
Репутация: 436
Сообщения: 1621
Зарегистрирован: 10.07.2013
Город: Житомир
Ваш автомобиль: С-Elysee 1,6 HDI Tendance
Клубная карта №: 000007

Непрочитанное сообщение Timedemo » 07.04.2014, 09:12

y.dengaev

Спасибо Юра еще раз, сбылась мечта идиота с круиз контролем, все работает прекрасно, 650 км проехал не зря к тебе.
Timedemo
Репутация: 8
Сообщения: 73
Зарегистрирован: 05.04.2014
Город: Черкассы
Ваш автомобиль: Ford Focus 1.6

Пред.След.

Вернуться в Салон, звук, автоэлектроника, системы безопасности Citroen C-Elysee

Кто сейчас на сайте

Сейчас этот форум просматривают: 2 гостя