Установка круиз контроля на Citroen C-Elysee (Peugeot 301)

Список форумов ТЕХНИЧЕСКИЙ РАЗДЕЛ Салон, звук, автоэлектроника, системы безопасности Citroen C-Elysee

Модератор: Модераторы

  • 1

Непрочитанное сообщение lagunatlt » 30.10.2013, 10:01

заказал вот от сюда http://www.aliexpress.com/item/Peugeot-206-207-30 ... d-cruise-handle/860374101.html

Добавлено спустя 47 секунд:
я как раз заказал по той ссылке что указал y.dengaev
lagunatlt M
Аватара
Репутация: 10
Сообщения: 152
Зарегистрирован: 14.10.2013
Город: Тольятти
Ваш автомобиль: C-Elysee VTi115 МКПП Tendance+

Sponsor

Sponsor
 

Непрочитанное сообщение Riksson » 30.10.2013, 10:04

Зачит и у Вас будет в комплекте
Riksson M
Репутация: 16
Сообщения: 278
Зарегистрирован: 23.05.2013
Город: Житомир
Ваш автомобиль: C-Elysee 1.2 VTi

Непрочитанное сообщение dimon85 » 05.12.2013, 17:46

Вы именно по этой ссылке заказывали? А то посредник очкует типа 95% рейтинг у продавца.
dimon85 M
Член клуба
Член клуба
Аватара
Возраст: 32
Откуда: Сумы
Репутация: 137
Сообщения: 904
Зарегистрирован: 06.11.2013
Город: Сумы
Ваш автомобиль: Renault Logan
Клубная карта №: 000012

Непрочитанное сообщение y.dengaev » 05.12.2013, 17:50

dimon85, да

Добавлено спустя 1 минуту 58 секунд:
і ручку КК і джойстік для магнітоли в його, все прийшло, норм, партію ручок для всіх чекаєм ще, великий пакован
y.dengaev
Золотые руки
Золотые руки
Аватара
Репутация: 434
Сообщения: 1621
Зарегистрирован: 10.07.2013
Город: Житомир
Ваш автомобиль: С-Elysee 1,6 HDI Tendance
Клубная карта №: 000007

Непрочитанное сообщение saliy4ik » 05.12.2013, 21:42

dimon85, а почему через посредника?
saliy4ik M
Золотые руки
Золотые руки
Аватара
Возраст: 29
Репутация: 66
Сообщения: 481
Зарегистрирован: 16.07.2013
Город: Першотравенск
Ваш автомобиль: Citroen C-Elysee 1.2 Tendance+
Клубная карта №: 000001

Непрочитанное сообщение lagunatlt » 06.12.2013, 04:59

y.dengaev подскажи, сколько весит одна ручка? я заказал вот по той ссылке что ты указал. На сайте написано что вес упаковки 300гр, а вот только вчера моя посылка трекнулась в Москве и к моему удивлению указанный вес всего 92гр и отмечено что мелкий пакет. Вот уж и не знаю что теперь думать, может продавец тупо положил одну ручку в пакетик без упаковки? хотя может на таможне что-то напутали с весом. :nervious:

y.dengaev в каком виде они к тебе приходили?
lagunatlt M
Аватара
Репутация: 10
Сообщения: 152
Зарегистрирован: 14.10.2013
Город: Тольятти
Ваш автомобиль: C-Elysee VTi115 МКПП Tendance+

Непрочитанное сообщение y.dengaev » 06.12.2013, 07:25

lagunatlt, http://c-elysee-club.com.ua/viewtopic.php?p=21998#p21998

пакунок дуже легкий
y.dengaev
Золотые руки
Золотые руки
Аватара
Репутация: 434
Сообщения: 1621
Зарегистрирован: 10.07.2013
Город: Житомир
Ваш автомобиль: С-Elysee 1,6 HDI Tendance
Клубная карта №: 000007

Непрочитанное сообщение lagunatlt » 06.12.2013, 07:31

ясно, спасибо
lagunatlt M
Аватара
Репутация: 10
Сообщения: 152
Зарегистрирован: 14.10.2013
Город: Тольятти
Ваш автомобиль: C-Elysee VTi115 МКПП Tendance+

Непрочитанное сообщение dimon85 » 06.12.2013, 23:49

saliy4ik писал(а):dimon85, а почему через посредника?
Привык. Самому некогда заниматься, проще 10% комиссии отдать(((
dimon85 M
Член клуба
Член клуба
Аватара
Возраст: 32
Откуда: Сумы
Репутация: 137
Сообщения: 904
Зарегистрирован: 06.11.2013
Город: Сумы
Ваш автомобиль: Renault Logan
Клубная карта №: 000012

Непрочитанное сообщение y.dengaev » 17.12.2013, 09:21

Багато раз однотипних запитань задають. напишу і тут для інформації


ydengaev, мне в сервисе сказали, что сделать что б круиз работал можно на любом 301. Только нужно активировать как то криво... то ли активацией круиза для 206 пежо, то ли еще как... Короче говорят, что если их ПО скажет что активировать нельзя, то они этого делать не будут. Но для некоторых 301 дизелей нормально и легаьно активируется круиз. Поеду проверю в понедельник своего :)

На сучасних авто встановлений електронний блок чи блоки, які управляють роботою двигуна, роботою електроніки і автомобільним вузлами вцілому. Блок управління може бути зібраний в одному фізичному блоці, але програмно це все може бути розділено на окремі модулі, які співпрацюють між собою. Надалі будем думати не про кількість фізичних блоків, а про кількість модулей, які по суті являються окремими блоками управління для відповідних вузлів.

Управління вузлом авто, наприклад, двигуном може здійснюватись із загального блоку, а може здійснюватись також із загального блоку, але через свій окремий блок управління і фактично двигуном керує окремий блок управління, в якому запрограмоване керування, блок сам вирішує, чи приймати і обробляти сигнали із загального блоку чи ігнорувати, такби мовити своя деяка автономність.

В нас встановлений загальний блок управління та допоміжні блоки для деяких вузла, наприклад, двигуна, системи АБС ти ЕСП і т.д.

В загальному блоці, налаштовуються наявність окремих опцій, вузлів зі своїми блоками, та загальну схему взаємодії блоків між собою, а також загальні налаштування для авто. Зазвичай загальний блок розроблений так, щоб він мав можливість встановлення на різні комплектації, а також, навіть, моделі, тобто на самій дешевій комплектації одної моделі, стоїть такий же блок, як і на максимальній комплектації іншої моделі, просто на дешевій комплектації будуть доступні не всі опції.

Наприклад, доводчики стекол, в нашому блоці є така можливість, але так як немає блоку управляння, самих доводчиків, опція не буде працювати, якщо її навіть активувати.

Тепер щодо КК.

Для того щоб КК працював, потрібно в загальному блоці вказати, що в нас є КК (КК чи КК з лімітером, програмований чи ні) і вибрати його тип (на рулі чи джойстик), після активаціїї КК в загальному блоці, на панелі БК вже відображається включення КК, але КК не працює, тому що в нас встановлений окремий блок управління для двигуна, який ігнорує сигнали загального блоку, так як він нічого не знає про КК.

Для того щоб КК запрацював, потрібно в блоці управління двигуном активувати його, дозволити регулювання швидкості і впливати на сигнали програмно, які вже приходять із загального блоку і подаються ручкою КК.

Поки в блоці управління двигуном не буде активовано КК, то він не буде працювати, це все запрограмовано в блоці управління двигуном.

Тепер щодо активації КК.

Активацію потрібно проводити спеціальним ПО з використанням спеціального кабелю. ПО з часом оновлюють, якісь пункти меню додають, якісь приховують, для активації деяких опцій йде запит логіну і паролю (за який потрібно платити, якби був, можна б було спробувати логін і пароль рівня ОД) для того, щоб підконектиться до серверу ПСА і отримати дозвіл на редагування опції. В ОД постійно оновлюється ПО, приходять останні оновлення з ПСА, тому ОД може зробити тільки те, що на даний момент ПСА відображає в меню чи дає дозвіл після перевірки логіну і паролю. Тобто ПСА на пряму починає все контролювати, обмежувати, просити плату за доступ.

Тепер щодо наших авто.

На перших партіях робили все добротно, встановлювали повноцінну проводку, програмно нічого не блокували, тим більше по замовчуванню у блоку управління двигуна був активований КК. На слідуючих партіях, по замовчуванню активний КК перестали ставити. Так як на новому ПО програмно ховають опції чи просять вводити логін і пароль

наприклад,

- з приводу ховання пункту меню, на нових версіях програмно в ПО сховали пункт меню, якій відповідає за активацію КК в блоці управління двигуном.

- з приводу запиту логіна і пароля, я в себе в Сітроені не можу активувати показ температури на БК, як в Пежо, тому що йде запит логіну і паролю.

то ОД на нових версіях ПО і не можуть активувати, бо це не можливо, тому що у блоку управління двигуном КК не активований, а пункт меню для активації прихований, якщо встановити версію ПО, де ще програмно не приховано цей пункт меню, то адекватні ОД змогли б активувати. Тому, на авто з перших партій деякі ОД можуть активувати КК новим ПО, бо по замовчуванню у блоку управління двигуна був активований КК. А по поводу активації як для Пежо 206, то там просто в блоку управління програмно пункт меню не прихований.

Тепер щодо того що говорять ОД.

Для дизельних двигунів КК заборонений, то чому ж на таких же двигунах з тим же блоком на заводі надалі встановлює КК , то чому ж половина ОД говорять що для ваших авто не можна активувати КК, навіть, для двигуна 1,2, якщо є офіційна інструкція для ОД, як це зробити.

Тепер щодо того, що думаю я.

Я проїхав на дизельному двигуні з активованим КК 5 тис км, проблем немає, помилок також, все працює по інструкції. Я думаю ПСА, хоче більше грошей, хочеш щось, давай бабки зробим, без доступу до нашого сервера нічого ніхто не зможе, а наші ОД всі ліниві і не хочуть нічого робити. Якби ПСА заборонило ставити КК на дизелі з офіційним листом, то не думаю, що по Україні (Львів, Дніпропетровськ, можливо ще десь), продовжували ставити КК на дизель. Певно до ОД прийшов новий працівник, ще не спорчений чи хтось знайшов інструкцію на форумі чи комусь скучно стало і вирішив спробувати, а всім кому лень, придумають байки, вплоть до того, що потрібно купляти новий блок, а свій здавати.
y.dengaev
Золотые руки
Золотые руки
Аватара
Репутация: 434
Сообщения: 1621
Зарегистрирован: 10.07.2013
Город: Житомир
Ваш автомобиль: С-Elysee 1,6 HDI Tendance
Клубная карта №: 000007

Непрочитанное сообщение saliy4ik » 17.12.2013, 09:49

y.dengaev, то есть если я установлю последнюю версию ПО и начну активацию КК - я не найду пункта для активации? нужна только старая прога?
saliy4ik M
Золотые руки
Золотые руки
Аватара
Возраст: 29
Репутация: 66
Сообщения: 481
Зарегистрирован: 16.07.2013
Город: Першотравенск
Ваш автомобиль: Citroen C-Elysee 1.2 Tendance+
Клубная карта №: 000001

Sponsor

Sponsor
 

Непрочитанное сообщение y.dengaev » 17.12.2013, 10:03

saliy4ik, да
y.dengaev
Золотые руки
Золотые руки
Аватара
Репутация: 434
Сообщения: 1621
Зарегистрирован: 10.07.2013
Город: Житомир
Ваш автомобиль: С-Elysee 1,6 HDI Tendance
Клубная карта №: 000007

Непрочитанное сообщение saliy4ik » 17.12.2013, 10:14

y.dengaev, ну это хорошо, главное что лазейка не закрылась.
saliy4ik M
Золотые руки
Золотые руки
Аватара
Возраст: 29
Репутация: 66
Сообщения: 481
Зарегистрирован: 16.07.2013
Город: Першотравенск
Ваш автомобиль: Citroen C-Elysee 1.2 Tendance+
Клубная карта №: 000001

Непрочитанное сообщение lagunatlt » 17.12.2013, 10:17

надо срочно сделать образ диска старого ПО с которого точто все активируется и выложить ее сеть, чтобы всем было доступно.
lagunatlt M
Аватара
Репутация: 10
Сообщения: 152
Зарегистрирован: 14.10.2013
Город: Тольятти
Ваш автомобиль: C-Elysee VTi115 МКПП Tendance+

Непрочитанное сообщение y.dengaev » 17.12.2013, 10:20

Для кого я це все пишу, половину постів просто пролистують чи що? Надавав же всю інформацію і всі посилання, до всіх без обід, просто обідно за трату часу по новому.

Діагбокс

тут роздача і всі оновлення, але ставить всі оновлення не потрібно
y.dengaev
Золотые руки
Золотые руки
Аватара
Репутация: 434
Сообщения: 1621
Зарегистрирован: 10.07.2013
Город: Житомир
Ваш автомобиль: С-Elysee 1,6 HDI Tendance
Клубная карта №: 000007

Непрочитанное сообщение lagunatlt » 12.01.2014, 13:16

y.dengaev. Подскажи, у тебя какая версия программы для активации ручки? При попытки активации нужно ли отключать автоматическое обновление, нужен ли доступ в интернет? Я попытался активировать в сервисном-центре, ничего не получилось, как оказалось у них стоит версия программы 7.30, думаю именно в этом загвостка, т.к. ручку покупал именно по той ссылке что ты выкладывал. Договорились что как найду более позднюю версию, то еще раз к ним подойду.

Добавлено спустя 20 минут 9 секунд:
Еще такой вопрос: после монтажа ручки, но еще без попытки активации, на дисплее что-нибудь уже высвечивается? Потому что я ручку вставил, на дисплее ноль реакции.
lagunatlt M
Аватара
Репутация: 10
Сообщения: 152
Зарегистрирован: 14.10.2013
Город: Тольятти
Ваш автомобиль: C-Elysee VTi115 МКПП Tendance+

Непрочитанное сообщение y.dengaev » 12.01.2014, 13:49

версію програми чим старіша тим краще, я давав посилання на ПО там версія 7,02 -робоча версія, інтернет краще виключити.

lagunatlt писал(а):Еще такой вопрос: после монтажа ручки, но еще без попытки активации, на дисплее что-нибудь уже высвечивается? Потому что я ручку вставил, на дисплее ноль реакции.

нічого не буде до активації.
y.dengaev
Золотые руки
Золотые руки
Аватара
Репутация: 434
Сообщения: 1621
Зарегистрирован: 10.07.2013
Город: Житомир
Ваш автомобиль: С-Elysee 1,6 HDI Tendance
Клубная карта №: 000007

Непрочитанное сообщение lagunatlt » 13.01.2014, 14:50

y.dengaev, еще один вопрос к тебе. Судя по отзывам на рутрекере, эта программа цепляется именно к конкретному ПК и в случае неправильной установки и сбоев, придется полностью переустанавливать ОС. Так вот, при установки этой программы нужно устанавливать драйвер или он автоматически устанавливается при установке программы? Пока установил только программу, к файлу драйвера пока не прикосался, дабы ничего не нарушить.
lagunatlt M
Аватара
Репутация: 10
Сообщения: 152
Зарегистрирован: 14.10.2013
Город: Тольятти
Ваш автомобиль: C-Elysee VTi115 МКПП Tendance+

  • 1

Непрочитанное сообщение y.dengaev » 13.01.2014, 14:54

просто встановлюєм програму і все, драйвер поставиться автоматом і підтягнеться, коли підключить кабель.

Можна все підчистити і переставити програму без переставлення ОС, я 3 рази пробував ставить, зносить, різні версії, ОС не переставляв.
y.dengaev
Золотые руки
Золотые руки
Аватара
Репутация: 434
Сообщения: 1621
Зарегистрирован: 10.07.2013
Город: Житомир
Ваш автомобиль: С-Elysee 1,6 HDI Tendance
Клубная карта №: 000007

Непрочитанное сообщение lagunatlt » 13.01.2014, 14:57

ок, спасибо! Я установил старую версию 7.02, пойду со своим ноутом на СТО, будем с моего активировать. До этого не получилось, у них стоит 7.30, при попытки активации выдается ошибка в программе и все тут.. :sad:
lagunatlt M
Аватара
Репутация: 10
Сообщения: 152
Зарегистрирован: 14.10.2013
Город: Тольятти
Ваш автомобиль: C-Elysee VTi115 МКПП Tendance+

Пред.След.

Вернуться в Салон, звук, автоэлектроника, системы безопасности Citroen C-Elysee

Кто сейчас на сайте

Сейчас этот форум просматривают: 3 гостя