Список форумов › ТЕХНИЧЕСКИЙ РАЗДЕЛ › Салон, звук, автоэлектроника, системы безопасности Citroen C-Elysee
Можем на моей протестироватьy.dengaev писал(а):На авто з двигуном 1,2 можна встановити круіз тільки встановленням ручки і активацією через діагностичну програму Діагбокс.
y.dengaev писал(а):Можна, але найближчим часом в Київ не збирався, якшо все запрацює, за гривень 300, можна встановити і активувати, ну і нижньою крикою помінятись
Karbon писал(а):Это выходит полная установка круиза?
y.dengaev писал(а):ну і нижньою крикою помінятись
y.dengaev писал(а):Karbon писал(а):Это выходит полная установка круиза?
по ціні чи по роботі?
в Днепр не собираешься?) я готов проехать 140км в любой день ради круиза)y.dengaev писал(а):Якщо комусь ще цікаво спробувати круіз на 1.2, то певно на вихідних буду у Львові.
y.dengaev писал(а):Кожух рульової колонки за рульом складається з 2-х пластиковх кришок, верхньої і нижньої. В нижній потрібно вирізати отвір під ручку круізу по шаблону, в мене вже вирізнаий, то я мав на увазі, що можна і кришки поміняти, щоб отвір не різать і в мене б була без отвору. Стрілкою на фото показав на нижню кришку.
y.dengaev писал(а):за ручку круіз контролю і активацію функції круіз контролю, тільки для двигуну 1,2
Так, я первыйsaliy4ik писал(а):я готов проехать 140км в любой день ради круиза)
Phantomlord писал(а):Так, я первый![]()
Riksson писал(а):Phantomlord, Когда тебе активирували тыл на магнитоле, делали отметку в сервысной книжке что ковырялись в мозгах или нет?
Интерестно увидят ли они чужое вмешательство..
Вернуться в Салон, звук, автоэлектроника, системы безопасности Citroen C-Elysee
Сейчас этот форум просматривают: 2 гостя
|