y.dengaev » 08.09.2014, 21:47
Був сьогодні на СТО, передні амортизатори замінять, а задні ні, написав на Сітроен Україна і отримав відповідь
Питання: "Добрий день, відвідав я СТО АІС Житомир, після зміни керівництва прийом виглядав краще, по гарантії мені будуть замінені передні амортизатори, які могли бути замінені давно, по програмі Сітроена інфорапід. Але в мене всерівно залишилось питання із задньою підвіскою. Амортизаторі не потекли і вібростенд ще не показує (62% - жовтий колір), що потрібно замінити амортизатори. На СТО сказали, що вони не можуть замінити по гарантії амортизатори поки вони не потечуть або вібростенд їх не забракує. Коли зад авто пробивається і переставляється на дорозі, не відчуваєш себе комфортно і безпечно. Що мені робити чекати поки пробються дірки в салон чи потечуть амортизатори, як мені бути?"
Відповідь: "Шановний Юрію, усі гарантійні операції виконуються дилером відповідно до політики гарантійних зобов'язань заводу-виробника. Тому дилер має чітко дотримуватися процедури. У Вашому випадку ще є наявний ресурс роботи амортизаторів, тому заміна була відхилена. З повагою, Citroёn Україна."
Потрібно йти окольними путями.