Интересное видео. С понедельника изучим более детально. По поводу традиционной шумки предлагаю обсудить и разработать минимальный, но максимально эффективный пакет для шумки. Если это интересно, то я займусь.
Я думаю, этот вопрос интересен всем. И на видео интересное предложение, но вот его эффективность и стоимость пока еще не изучены. Женя, в любом случае вопрос актуален, а пути решения уже вам решать и нам предлагать.
Юра, зашумил передние и 1 заднюю дверь. Когда делал передние, матюкался, мало места было. Потом снял карту задней двери. За весь день зашумил только 1 заднюю дверь, все руки в крови, подобраться не реально... Ты б хотя бы предупреждал) я б к задним даже и не лез бы) Во всём городе нашел только Викар 2.3 мм. Больше нет ничего. По шумке есть только изолоны разной толщины... Маловато будет?
Скажу чесно, двери шумив вперше, правда за день зашумив всі, руки також були обдерті, але ж потрібно було долізти куди руку можна засунути, головне щоб не застряла і вийняти можна було
Вікара 2,3 мм думаю достатньо, двері стануть тяжчі і будуть закриватися з приємним глухим звуком. По шумці, думаю 4 - 6 мм вистачить, всерівно ізолон не має такого шумоподавління, як вспінений каучук.
Добавлено спустя 13 минут 55 секунд: Доречі, це не я пофосно тему називав інструкція, не я її створював, я лише гарно наповнив, я лише можу ділитися своїм опитом і своїми враженнями
Юра, как продвигаются работы по шумоизоляции перегородки моторного отсека? С нетерпением жду(как и многие форумчане ) отчета. З.Ы. Не сочтите за наглость мою просьбу
Потроху доходжу до початку кінця, хочу зашумити моторний щит і закінчити з шумкою, для цього потрібно зняти панель. Для того щоб було легше розбирати взяв невеличкий мануал на сайті сітроена, який також прикладаю.
Для зняття верхньої частини панелі потрібно зняти пластикові накладки стойок, накладки динамиків та динамикі, пластикові накладки воздуховодів та центральної консолі. Потім по схемі викручуєм вінтіки та 2 болти в районі динамиків і знімаєм верхню частину панелі.
Після зняття верхньої частини панелі ось такий вигляд маємо в середині панелі
Для зняття нижньої частини панелі потрібно зняти тунель коробки і тунель ручніка (описував раніше в постах мого БЖ), а також приборний щиток і руль. Як зняти тунелі дивіться вище, щиток знімається відкручуванням 4-х вінтіків і відключенням 1-ї фішки. Руль без пляшки не зняти . Зняти можна 2-ма варіантами: - перший - на вказаних місяцях на фото з 2-х сторін, проколюємо руль тупим предметом, для того щоб відщьолкнуть защьолки подушки (дивитись на слідуючій фотці). Мінус в тому, що портиться візуальний вигляд руля;
- другий - знімаємо верхній та нижній пластикові кожухи рульової колонки, і заглянувши за руль зі сторони панелі шукаєм зуби, які розташовані на подушці і вказані як на фото, та пробуєм відщьолкнуть зі сторони панелі по висоті в місцях вказаних проколів руля по напрямку вказаному на фото.
Знявши руль, відкручуєм нижню частину панелі, яка крипіться вінтами до металічного кронштейну і 2-ма вінтіками до печки напроти кнопок склопідіймачів.
Знімаєм металічний кронштейн відкрутивши болти на стойках, рульовій колонці та печці.
Вигляд моторного щиту до шумки панелі
і після шумки
Одночасно проклеїв панель віброю та шумкою для звукового ефекту музики. Проклеював верхню частину панелі і нижню, на верхній панелі більше місця для шумки, на нижній це в основному верхня частина бардачку.
Тепер по ефекту, думаю що багато шуму заходить через повітрязабірник печки, але на прогрітому двигуні шуму все таки стало менше і колонки стало більш басовито грати
P.S. Насторожило те що всі болти і вінтівки були легко зажаті, відкрутити можна буквально руками, зігнутий при відкручуванні і закручуванні балоннік не є виключенням, є підозра, що все в нас так зроблено
сделал шумку дверей и крыши)) материал двери: вибры 4 листа (75см. на 55 см.)- 1,5 мм.- 70грн. шт. шумки 4 листа (1м на 1м) - 4 мм - 75 грн. шт. крыша: вибры 4 листа - 1,5 мм.- 70грн. шт. шумки 2 листа - 4 мм - 75 грн. шт. вибры брал с запасом 5 на крышу, 5 на двери две осталось)) эфект на 30%, для полного щастья, думаю еще днище и арки нужно проклеить
Добавлено спустя 6 минут 35 секунд: y.dengaev, Юра, по поводу свиста в левом углу, проклеил шумкой место крепления бокового зеркала (где пластмаска к карте крепится ) и свист пропал
Когда очевидно, что цель недостижима, не изменяйте цель – изменяйте свой план действий.
Юра, возле ручки КПП есть какой то электронный блок в клеёнке, ты его снимал? Что это за блок? Разобрал салон, около часа не мог понять как снять кожух пластиковый КПП, залез на форум и хорошо что ты написал что сначала нужно снять облицовку кондиционера снять, так бы и дальше промучался. Там дальше за ручкой КПП есть ещё резиновый кожух изнутри обклеенный заводской шумкой, я его снял и всё. Нужно ли дальше там всё разбирать? ТЫ саму ручку КПП снимал? По твоей инструкции не снял нижние пластиковый средние стойки между дверями, там же ковролин не реально вытянуть, как тебе удалось? Придется наверное и их снимать? Клемы скидывал с аккумулятора?
Блок управління подушкою, краще зняти клему, щоб помилки відключення не фіксувались. Ручку КПП не знімав, кожух над ручкою знімам і клеїв куди діставав.
Добавлено спустя 3 минуты 41 секунду: Середні стойки не знімав, я низ відщьолкув, там на пістонах і чуть відвів їх