Описание: Свободное общение на разные темы, не относящиеся к основному форуму. Данный раздел модерируется только на предмет нецензурной лексики, откровенного хамства и неуважительного отношения к форумчанам. Модератор:Модераторы
за весь час у мене остання машина є 7-ю по рахунку, з цих 7-ми, не биті були 2, наверно даже 1, преша це церата, якою володіли з салону і 2-ю мало бути сітро, але не повезло(((
Так от, крашені були 6-ть потроху, окрім сітра, то там, то там, деякі були трошки стукнуті, деякі підкрашені, в нас 90% машин після покраски, деякі і рихтовки...не страшно, коли тачка підкрашана після царапин, погано після відновлення геометрії, хоча, які спеціалісти це робили.
За останній рік, півроку, вибирав машини як мінімум 5-м людям...що можу сказати, страшно не бита машина, якщо її гарно зробили нічого страшного, страшно її брати після ........(всеодно запікають) падли, дехто гарно їх називає перекупами, а зовсім толерантні автобізнесменами, яка її продає і до останнього мамой клянеться, що він їздить на ній 5 років і ніяких штрафів на ній не було, навіть 50-ти гривневих, які тільки що пробили менти, кидає тобі 50 гривень і робить недовольну рожу, яка просить не тільки кирпіча.
Я собі рахую так, якщо я переглянув машину і нічого не побачив, що пізніше міг побачити, значить зроблена гарно і на ній спокійно можна катати, нефіг переживати, 70 % так і катає, а декому тачки биті ще в салоні продають, але вони не знають.