У дружини була конференція на Драгобраті, я вирішив також поїхати і, в той же час, попрацювати віддалено і відпочити.
Їхали в повному завантаженні 5 чоловік в авто, повний багажник і 2 велосипеда. Їхав на балонах, так як в горах не хотів черхати кожен камінь.

При підйомі на Драгобрат, всі місцеві вмовляли залишити авто на стоянці і скористатися їх трансфером на уазиках або газонах, всі говорили не доїдеш і ось тобі візитка. Вирішив доїхати сам і таки доїхав, хоча місцями трохи складно їхати.

За час перебування сходили на гірське озеро Івор, забралися на гору Близница 1881м над рівнем моря, погуляли по снігу, пішли до пастухів овець, загалом поєднали приємне з корисним.

Перший раз трохи підвела машинка, напевно, тепер я знаю, що таке втрата тяги і забитий клапан ЄГР, машинка не хотіла їхати, потрібно було нагазувати, щоб почати їхати, що на кам'янистій дорозі не дуже зручно. Але не будемо про сумне, доїхали, попрацювали і відпочили.
Велосипедами не користувалися, важко по камінню їздити, а на гору потрібно тягнути на собі, на любителя покатушек на велосипеді.
Проїхали 1200 км, витрата 6,2 л.
Добавлено спустя 8 минут 43 секунды:П.С. поки їздив, опорний пішибник знову шумить, ..........